Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/teglvaerksbyen.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1121

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/teglvaerksbyen.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644
Byggeriet - Teglværksbyen

Levende arkitektur i store grønne omgivelser

Visionen for Teglværksbyen er at skabe et imødekommende og levende bymiljø, hvor variation og mangfoldighed giver oplevelser for øjet.

I arkitekturen kommer variationen til udtryk i facadernes specielle udformning. Det er især altanernes design og placering, der bidrager til liv og bevægelse i udtrykket. Altanerne er fremstillet af forskellige materialer, der giver en spændende effekt, og deres forskudte placering tegner et motiv med masser af variation.

Det grønne fælles gårdrum er et perfekt supplement til ejendommens fantastiske omgivelser. Her er der trygt, når børnene leger og plads til at koble af, hvis man vil lidt væk fra livet på havnen.

© Copyright - FB Gruppen