Nyd livet omgivet af by, kultur, grønne områder, vand og et hav af muligheder

Teglværksbyen er det nye attraktive kvarter i Københavns Havn, som er et af byens mest eftertragtede steder at bo. Teglværksbyen ligger på Teglholmen i direkte forlængelse af Enghave Brygge og lige overfor Amager Fælled.

Når man bor i Teglværksbyen, er vandet et vigtigt omdrejningspunkt – og ikke kun hvad angår udsigt og havneidyl. Overalt er vandet let tilgængeligt, så beboerne kan bruge det til rekreative formål, som f.eks. kajakroning, lystfiskeri og ikke mindst badning om sommeren.

Livet på havnen suppleres af rigtigt byliv i kombination med smukke grønne områder. Der anlægges bl.a. hyggelige torve og pladser, hvor man kan mødes med familie og venner. Nærmiljøet byder på et hav af muligheder, men man har faktisk alle storbyens tilbud i nærheden. Bl.a. via cykelringen, der løber langs kajen omkring hele Københavns Havn.

Teglværksbyen er perfekt placeret i København lige ved Holbæk- og Øresundsmotorvejen og i gåafstand til centrum. Kvarteret betjenes desuden af flere buslinjer, og Sydhavn Station ligger lige i nærheden.

Teglværksbyen er en del af et bydel i rivende udvikling. Den nye, moderne ”Skolen i Sydhavnen” har netop slået dørene op for områdets børn. Metroen bliver også en realitet, når den åbner henne ved Frederiksholmløbet i 2023.

© Copyright - FB Gruppen